Избор на мелница

Правилният избор на мелница!

hawos ви предлага мелницата, която Ви трябва. Изборът на мелница зависи от количеството, което ще обработвате, и от вашите предпочитания.

Ценни материали за естетическа наслада и дълъг живот

Дългият живот е приоритет номер едно за всички продукти на hawos, независимо дали избирате дървени мелници (масивно дърво или мултиплекс) или цветни варианти, произведени от висококачествена пластмаса.
За нас са особено важни моралните и екологични аспекти при отсичането и обработването на дърво. Нашето дърво – бреза и бук – се обработва в специална работилница в Австрия.
Осигурява се почти изцяло от сертифицирани по PEFC гори в околността, които се използват в съгласие с правилата за екологични и щадящи природата практики.

Благодарение на компютърно контролирано рязане на детайлите от масивно дърво и мултиплекс, ние постигаме точност на сглобката. Мелниците ни от мултиплекс впечатляват с изключителната си стабилност. Повърхността и на двата вида е естествена, приятна на допир и представлява наслада за сетивата.

Много от мелниците hawos са с модулна конструкция за повече ефективност и простота:

Макролонът, който не се плъзга и чупи, е идеалният материал за мелниците ни с пластмасов корпус. Масивната букова повърхност е лакирана и има приятен естествен вид. Мелниците от мултиплекс също имат дървена повърхност.

Мелниците отвътре

 

Ние не правим компромиси с техниката. Произвеждаме само в Германия и Австрия и предлагаме десет години гаранция на нашите мелници за брашно за домашно ползване.

Особено държим на следното:
• дълъг живот
• вечен дизайн
• доказано здрави материали
• материали от екологичното земеделие
• доказани машинни части
• тихи, въпреки високата им производителност
• понятна, лесна за разбиране механика
• лесни стъпки за употреба, почистване, поддръжка

Компактни мелници – висока производителност в компактна форма

Коя мелница е подходяща за вас? Можете да изберете материала и модела според вкуса си. В крайна сметка всички са с мощни мелачки. Макар резултата да зависи и от качеството и състава на мливото, производителността на мелницата зависи от два важни фактора: мощност на мотора и размер на мелничните камъни.

Нашите големи мелници – много сила за всякакво приложение

Мелниците са подходящи за по-мащабни дейности. Те ще покрият всякакви нужди, дори на по-големите домакинства, и са идеални за готварски училища и детски градини.
Pegasus е най-мощната ни мелница, което я прави подходяща за дълготрайна търговска употреба (магазини за здравословни храни, големи кухни, малък бизнес). Изберете с кой мотор предпочитате.

Вижте сравнителна таблица на някои от мелниците, които предлагаме:

сравнителна таблица между различните мелнички

Ще се радваме да съдействаме във Вашия избор, свържете се с нас.