Разпродажба!
Tribest Personal блендер 150 – melnici.com
Мелници и блендери - http://melnici.comTribest Personal блендер 150

Блендер Tribest PB-150

199.00 лв. 179.00 лв.

С Tribest Personal PB-150 блендер лесно ще може да приготвите плодови пюрета, напитки, супи, пастети, пълнозърнести храни, бебешки храни, шейкове и други.

 

Сравни
Категория: . Етикети: , .

Описание на продукта:

Tribest Personal блендер PB-150 е изработен от пластмаса без Бисфенол А (BPA free), което го прави идеален за допир с храна. С блендер Tribest лесно ще може да приготвите плодови пюрета, смутита, напитки, супи, пастети, пълнозърнести храни, бебешки храни, шейкове и други. Блендерите са отлични мелачки, с които лесно ще смелите всякакви подправки и зърна.

Поради компактните му размери, Вие може да вземете Вашия блендер навсякъде, без да е нужно да прекъсвате здравословния си начин на живот, а мощният му мотор е напълно достатъчен за раздробяването на твърди продукти, като лед и кафе. За по-малко от минута вие ще може да се насладите на вашите любими, засищащи и вкусни рецепти.

Tribest Personal Blender PB-150 работи в два режима: импулсен с едно докосване, който е идеален за по-едро смилане и продължителен режим за по-фино смилане на продуктите. Има ръководство за употреба и почистване, което включва и 40 лесни рецепти за вкусни супи, сосове, салати и бебешки храни.

Характеристики:

Размери: 34 cm x 40 cm x 55 cm
Мощност: 200W електромотор (1/4 к.с.)
Напрежение: 220V
Тегло: 1,36 кг

Tribest Personal PB-150 блендер включва:

– основата на самия блендер, където е и моторът
– ножове за блендиране
– две чаши по 470 ml
– един капак за пътуване
– един обикновен капак
features
features2

 

Официален сайт: http://www.tribest.com/

Допълнителна информация

Тегло 1.3 kg
Размери 34 x 40 x 55 cm