Професионална мелница за брашно hawos Pegasus 400V

3999.00 лв.

Професионална мелница hawos Pegasus е подходяща за пекарни и фурни, които работят с големи количества зърно и брашно. Предлага се и с 400V (трифазен) захранване.

 

Налично за предварителни продажби

Сравни

Описание

Pegasus предлага най-добрата технология на hawos за хората, които им е нужна висока мощност и производителност. hawos Pegasus e създадена за лесна употреба.

Идеалната мелница за специализирани магазини за здравословно хранене, кухни, фурни и пекарни – всъщност всякакви фирми, които използват големи количества зърно и искат да имат винаги прясно смляно брашно. Бързо и тихо (само 72 децибела), Pegasus предлага фуния с капацитет от 2,5 кг.

hawos Pegasus е лесна за употреба: избирате желаната финност на брашното, слагате зърното във фунията и след това слагате чувал или голяма купа под отвора. Едно натискане на копчето за включване и Pegasus ще свърши всичко останало, а крайният резултат е прясно, пълнозърнесто, здравословно, вкусно, ароматно брашно.

Pegasus e направена да бъде издръжлива. Освен десет годишната гаранция, тази голяма мелница е направена да угоди на всички изисквания. Дизайнът на мелницата е направен, така че да оставя достатъчно място за лесно мелене на зърно.

Корпус: мултиплекс от бук
Производителност (пшеница): 400 грама/мин (фино) и 750 грама/мин (едро)
Капацитет на фунията (пшеница): 2,5 kg
Диаметър на камъка: 125 mm
Тегло: 35 kg
Мощност: 750W (400V)
Допустима височина на купата: 17 cm
Размери: 270 х 660 х 650 mm
Гаранция: 2 години (10 години, ако не се ползва за комерсиални цели)
Стандартно оборудване:
– специален щипка за захващане на чувала
– капак за фунията
– ключ шестограм за отваряне, когато е нужно почистване.